Další várka Berry a Pepper dorazí bohužel až v červenci, ale velké kovové háčky jsou již skladem!

Hodnocení obchodu

5,0 468 hodnocení
Přidat hodnocení
5
460x
4
5x
3
1x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
EP Avatar autora Elena Premilova | 5.7.2020
Avatar autora Tunde Čizmadiová | 4.7.2020
rychle ,spolehlive
LH Avatar autora Libuše Hrubešová | 3.7.2020
NB Avatar autora Nikola Barochová | 2.7.2020
S Avatar autora Sandra | 2.7.2020
Expresní dodání balíčku, velká spokojenost s klubíčky i když barva (snad díky nastavení monitoru) neodpovídala na 100%. Trochu překvapivě vysoká mi přišla cena poštovného a vůbec výběr z možností doručení. Celkově tedy skoro dokonalé.
Avatar autora Veronika Černohousová | 1.7.2020
Jsem celkově nadšená z obchodu i klubíček. Rychlá dodávka a hlavně mají klubíčka stejnou barvu jako na fotce. A do těch malých jsem se úplně zamilovala :D Taky moc děkuju za dáreček :D
LB Avatar autora Lenka Bondarová | 1.7.2020
DC Avatar autora Dana Chodurová | 1.7.2020
Nákup v tomto obchodu byl skvělý, koupila jsem to, co jsem jinde nemohla sehnat, ve velmi dobré kvalitě a hlavně bleskově vyřízená objednávka. Vřele doporučuji.
VJ Avatar autora Vendula Jelínková | 30.6.2020
MH Avatar autora Martina Hraňová | 27.6.2020
K Avatar autora KK | 26.6.2020
Doporučuji, dopoledne jsem objednala a druhý den v poledne už balíček dorazil, což mě opravdu příjemně překvapilo. Barvy odpovídaly fotce na eshopu, takže velká spokojenost!
MH Avatar autora Marcela Houserová | 24.6.2020
Avatar autora Kamila Šonská | 24.6.2020
Rychlé a spolehlivé dodání, jen objednaná látka má trochu odlišné zbarvení, než je na fotce....asi je to zobrazením na PC.
SV Avatar autora Salášková Vendula | 24.6.2020
VF Avatar autora Věra Fendrychová | 24.6.2020
PP Avatar autora Petra Pilíková | 24.6.2020
LC Avatar autora Lucie Chocholoušová | 23.6.2020
IM Avatar autora Iveta Mensová | 21.6.2020
Avatar autora Libuše Řezníčková | 20.6.2020
JK Avatar autora Jana Krejčová | 20.6.2020

Stránka 1 z 24 , položek celkem: 468

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.