Jarní MEGA VÝPRODEJ právě odstartoval! Nenechte si ujít slevy až 20% na skoro všechno!

Nažehlovací záplaty semišové s perforací

Kód: ST108978/216914 ST108978/220640 ST108978/216915 ST108978/239244 ST108978/239245 ST108978/240070 ST108978/216911 ST108979/216915 Zvolte variantu
Akce
Neohodnoceno
71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 424 Kč od 71 Kč –20 %
Nažehlovací záplaty semišové s perforací
71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 71 Kč 424 Kč od 71 Kč –20 % 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 56,80 Kč / ks 339,20 Kč / ks od 56,80 Kč / ks
5-7 dní (44 ks) 5-7 dní (6 ks) 5-7 dní (27 ks) 5-7 dní (8 ks) 5-7 dní (16 ks) 5-7 dní (27 ks) 5-7 dní (14 ks) 5-7 dní (7 ks) Zvolte variantu
Balení
Varianta
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 14.5.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pevné nažehlovací záplaty oválného tvaru jsou vyrobené ze semiše. Lepící vrstvu tvoří polyetylen. Jsou velice kvalitní, 0,5 cm od okraje mají umístěnou perforaci, díky které je můžete následně i přišít. V jednom sáčku jsou 2 záplaty.
Použití: Jedná se o módní doplněk oděvů - košil, kalhot či sak, který působí velmi stylově. Je oblíbený hlavně tam, kde je potřeba zpevnit některé části oděvu (kolena, lokty atd.). Tyto nažehlovačky můžete použít i klasicky při záplatování bund, riflí, kalhot a dalšího oblečení.
Návod použití: Záplatu přiložte lesklou stranou na látku (nepoužívejte umělé tkaniny). Poté položte na žehlicí prkno tak, aby aplikace byla vespod a přes ní látka. U napařovacích žehliček vypněte napařování. Přežehlujte z rubu pod větším tlakem po dobu 15 - 20 vteřin. Poté nechejte látku 15 minut vychladnout. Po nalepení drží pevně, přesto se doporučuje je prošít. Jeden sáček obsahuje 2 ks nažehlovacích záplat.

Doplňkové parametry

Kategorie: nažehlovací záplaty
Materiál: polyester, nános polyetylen
Rozměry:: 10 x 14 cm
Balení:: 2 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: